Top   >   Back   >   学術論文・プロシーディングス・著作 の検索結果 2 件中 12 件目

LOW-TEMPERATURE COOKING AND PASTEURIZATION EFFECT OF DIELECTRIC HEATING AT 50 HZ AC VOLTAGE
[ 全著者名 ] Kei IMAI, Yuuki FURUYAMA, Kouji KURAMOCHI, and Takahiko YAMAMOTO
[ 掲載誌名 ] Proceedings of The 10th Asia-Pacific Symposium on Applied Electromagnetics and Mechanics (APSAEM 2024)
[ 掲載年月 ] 2024年 7月
[ 著作区分 ] レフェリー付プロシーディングス(外国語)
Low-temperature Cooking and Heating Characteristics using Dielectric Heating without Resonance Inductors
[ 全著者名 ] Kei IMAI, Takahiko Yamamoto, Yuuki FURUYAMA and Kouji KURAMOCHI
[ 掲載誌名 ] Proceedings of The International Council on Electrical Engineering 2024
[ 掲載年月 ] 2024年 6月
[ 著作区分 ] レフェリー付プロシーディングス(外国語)
Previous | 1 | Next