Top > Back > 学術論文・プロシーディングス・著作 の検索結果 2 件中 1‐2 件目
LOW-TEMPERATURE COOKING AND PASTEURIZATION EFFECT OF DIELECTRIC HEATING AT 50 HZ AC VOLTAGE |
[ 全著者名 ] Kei IMAI, Yuuki FURUYAMA, Kouji KURAMOCHI, and Takahiko YAMAMOTO |
[ 掲載誌名 ] Proceedings of The 10th Asia-Pacific Symposium on Applied Electromagnetics and Mechanics (APSAEM 2024) |
[ 掲載年月 ] 2024年 7月 |
[ 著作区分 ] レフェリー付プロシーディングス(外国語) |
Low-temperature Cooking and Heating Characteristics using Dielectric Heating without Resonance Inductors |
[ 全著者名 ] Kei IMAI, Takahiko Yamamoto, Yuuki FURUYAMA and Kouji KURAMOCHI |
[ 掲載誌名 ] Proceedings of The International Council on Electrical Engineering 2024 |
[ 掲載年月 ] 2024年 6月 |
[ 著作区分 ] レフェリー付プロシーディングス(外国語) |
Previous
|
1
|
Next